Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Levél
#170701380
59.9 millió Ft
Alapterület 41 m2,  43 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Házközponti egyedi méréssel
  • Bútorozottság: Bútorozott

Részletes leírás

Eladó penthouse lakás Levélen

Mosonmagyaróvártól és az osztrák- szlovák határtól is csak néhány perces autóútra található Levélen kínálok eladásra egy igazán elegáns penthouse lakást. 

A 2023-ban átadott,  minőségi anyagokból kivitelezett, újépítésű társasház 2.emeletén található ez a modern, fiatalos kis otthon. Tulajdonosai a 41 nm-es lakásból és a hozzá tartozó 43 nm-es erkélyből a lehető legtöbbet hozták ki. Itt minden megtalálható, amitől egy különköltöző fiatal, vagy akár egy épp összeköltöző pár kényelmesnek és otthonosnak érzi a lakást. 

Van egy külön hálószoba, hozzá tartozó megfelelő méretű fürdőszoba WC-vel együtt. Az amerikai konyhás nappali az étkezővel a nagy üvegfelületnek, és a jól választott berendezések halvány színeinek köszönhetően nagyon fényes és világos helyisége a lakásnak. Nyílászárói rendőnnyel felszereltek. Különlegesség, hogy ekkora lakásban nem szokványos a két WC elhelyezése, de itt külön WC helyiség is helyet kapott. 

 

A lakáshoz tartozik felszíni kocsibeálló és a kényelmes méretű, társasházi közös tároló. 

 

Fűtés házközponti gázkazán egyedi méréssel, padlófűtéses hőleadással. A fürdőszobában a törölköző szárító gázról és áramról is működtethető. Ezenkívül a kellemes hőérzetről egy hűtő- fűtő klíma is gondoskodik. 

 

Kedvező rezsiköltséggel, alacsony közös költséggel fenntartható. A közös helyiségek áramellátást segíti a társasházra feltelepített napelemrendszer. 

 

 

A 43 nm-es teraszt is rendkívül jól hasznosította a jelenlegi tulajdonos. Helyet kapott egy kerti tároló, egy nagy kényelmes kerti kiülő és még egy jakuzzi is, hogy valóban igazán élvezetes és pihentető legyen az otthon töltött idő.   

 

A vételár megegyezés szerint szinte a teljes bútorzatot tartalmazza és gépeket tartalmazza.

 

Cégcsoportunk tagja volt a társasház kivitelezője is, így valóban a leghitelesebben tudom Önnek bemutatni a lakás, ezért is hívjon mielőbb, hogy ne maradjon le erről az ajánlatról. 

 

Teljeskörű ügyintézéssel, energetikai szakemberrel, ügyvédi háttérrel várom a kedves Érdeklődők hívását!

 

 

 

 

Kapcsolat

Szabó Nikoletta

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter